Het belangrijkste doel van Goedkope Atletico Madrid voetbalshirts tijdens de transferwindow van deze zomer is het aantrekken van een middenvelder van topniveau. De ploeg van Diego Simeone heeft dit seizoen veel problemen gehad met de verdediging en de hiërarchie van de club wil dit graag aanpakken voor het begin van de campagne 2024-25.

Atleti werd de afgelopen weken in verband gebracht met Cristhian Mosquera, Robin Le Normand en Leandro Balerdi, en nu houden ze ook Jean-Clair Todibo van Nice in de gaten, van wie wordt verwacht dat Manchester United hem in de zomer wil hebben. Santi Aouna (via Diario AS) meldt dat Los Rojiblancos Todibo als een topdoelwit beschouwen.

VoetbalOnline Shop

Jean Clair Todibo voetbalshirt kent een uitstekend seizoen bij Nice en de verwachting is dat hij in de zomer voor een aanzienlijk bedrag zal verkassen. Atletico Madrid Vrouwen Voetbalshirt is bereid om een hoog bedrag te betalen om hem te kopen, wat Barcelona als muziek in de oren zal klinken. Barcelona heeft een sell-on van 20% die actief wordt als de Franse international wordt verkocht.